Bemutatkozás

A SZEMECO Szakipari Korlátolt Felelősségű Társaságot 1994-ban magyar magánszemélyek alapították kaposvári székhellyel. A társaság e magasépítési, szakipari, elsősorban meleg- és hidegburkolási feladatokat ellátására szakosodott. A Vállalat a 2015-ben bekövetkező tulajdonosváltásig hagyományos alvállalkozói kivitelezési tevékenységet végzett.

A Társaság célja, hogy a magas szakmai színvonalú professzionális működésre alapozott, saját és megbízható alvállalkozói kapacitással, magabiztos finanszírozási háttérrel rendelkező magasépítő cég, egy kaposvári fókuszú országos munkavégzésre alkalmas építőipari generálkivitelező vállalkozássá fejlődhessen, mely magas színvonalat képes nyújtani a magas-, mély- és környezetvédelmi építési projekteken egyaránt.

A SZEMECO Kft. törekvése ezen célok elérése érdekében arra irányul, hogy Megrendelői a legmagasabb fokú biztonsággal választhassák a Társaságot – mint partnert – beruházásaik során.

Ez az ágazati szegmens a kivitelezési munkák végrehajtása során nem nélkülözheti a precíz operatív működési rendszer alkalmazását, a stabilitást, és felkészült, tapasztalt munkatársakat. Ebben támaszkodhat a SZEMECO Kft. arra az országosan is számottevő, komplexebb cégstruktúrára, melynek integrált stratégiai üzleti egységévé vált.

A vállalati portfolió a stabilitáson túl, a cégcsoport erőforrásaihoz való gyors és rugalmas hozzáférést is lehetővé teszi, mind technológia, mind eszköz, mind személyi feltételekben. Közép távú célkitűzés, hogy a vállalat humán erőforrásait saját, Kaposvár, és Kaposvár környéki állománnyal bővítse fel, a rendelkezésre álló, és rendelkezésre delegált személyi állomány már jelenleg is meghaladja a húsz fő foglalkoztatottat, mely állományt jelenleg felső fokú végzettségű építőmérnökök, szakmérnök, gépészmérnök, műszaki ellenőr, továbbá útépítési-, vízépítési-, általános építési felelős műszaki vezetők és számos szakirányú technikus alkotják.

MUNKALEHETŐSÉGEK

Meghirdetett állások és munkakörök